Koska en taas keksi parempaa käyttöä työpäivälleni, kirjoittelen taas tänne teidän riemuksenne. Luvassa melkoisen pitkää jaarittelua siis. Koittakaa kestää.

Festarikesä on lähtenyt hyvin käyntiin Myötätuulirockilla (la) ja Provinssirockilla (su).

Tässä Myötiksen ohjelma:

Melkoisen vetinen festaripäivä, täytyy sanoa. Lähdettiin Sheenan kanssa matkaan niin, että ehdittiin näkemään Mokoma. Oikein nam keikka oli se, soittivat muutaman biisin uudelta levyltäkin. Oikeastaan juuri ne mitä halusinkin kuulla. Sydänjuuret kuulosti livenä niin hyvältä kuin odotinkin, ehdottomasti suosikkibiisini kyseiseltä albumilta.
Keikan jälkeen alkoi sataa aika huolella, joten suunnattiin kaljateltalle. Hetkeksi mentiin katsomaan vielä Korpiklaania, mutta todettiin että kastutaan liikaa, ja palattiin takaisin kaljateltan suojiin. Siitä alkoikin kunnon kaatosade, ja päätettiin että nyt ei täältä poistuta ennen Turisasta. Siellä sitten kykittiin ja kuunneltiin bändejä hieman kauempaa. Kyllä siinä jotenkin ajan sai kulumaan makkaraperunoiden, henkevien keskusteluiden, ja randomien kännisten ihmisten parissa. Olisi tämän festaripäivän voinut käyttää hyödyllisemminkin, myönnetään, mutta ei haluttu vilustuttaa itseämme enempää ennen seuraavana päivänä olevaa Provinssia. Itsehän olin aika huolella räkiksessä jo valmiiksi.
Oltiin ihmetelty aikatauluissa olevaa tyhjää kohtaa klo 22.15 - 23 -15, mutta pian sekin mysteeri ratkesi, kun eräs humaltunut hevimies vieressäni huusi "Hei tuolla lavalla on Tuttiritari! Eiku Hevisaurus!" Oltiin hetki vähän wtf, mutta hauska vetohan se oli. Hevisauruksella oli jopa (ilmeisesti) festareiden suurin pitti.
Lopulta Turisas sitten aloitti, ja oli pakko raahautua ulos kylmään sateeseen. Kuuman kahvin voimalla kuitenkin jaksettiin. Heti bändin astuttua lavalle huomasi että nyt on jotain teknisiä ongelmia. Rummut, basso ja laulu olivat ainoat mitkä kuuluivat, kitara ei ollenkaan. Tätä sählinkiä jatkui jonkin aikaa ja totta kai se vitutti yleisöä joka oli märkä ja väsynyt. Tunnelma ei siis ollut ihan katossa. Lopulta äänentoisto saatiin kuntoon ja meininki vähän parani.
Setti sisälsi pari yllättävämpää vetoa, mukaanlukien Black Sabbath cover Supernautin ja The Land Of Hope And Gloryn. Ihan hyvä keikka sinänsä, joskaan itselläni ei ollut fiilis ihan parhaimpia sillä hetkellä, kun olin vähän kylmissäni, väsynyt, flunssainen ja uitettu. Onneksi oli auto niin ei mennyt koko yötä päästä kotiin. Nukkumaan päästiin joskus kahden jälkeen.

Seuraavana aamuna olikin herätys puoli kahdeksalta, ja ajelemaan kohti Seinäjokea. Kolmen kuskin voimin sinne päästiin suhteellisen kivuttomasti, ja löydettiin vielä parkkipaikkakin, joskin maksullinen sellainen. Sunnuntain bändejä olivat:

Rammstein (GER)
Bullet for My Valentine (UK)
Between the Buried and Me (US)
Zambian Vocal Collection (ZAM)
Jenni Vartiainen
Viikate
Kari Tapio
Irina
Lapko
Stam1na
Ismo Alanko & Teho-osasto
Manna
Jaakko & Jay
Oranssi Pazuzu

Rammsteiniahan tässä pääasiallisesti mentiin katsomaan, mutta tuli siinä tsekattua myös Stam1na, Between the Buried and Me ja Oranssi Pazuzu. Vilkaistiin myös Bullet For My Valentinea, mutta se ei oikein ollut kenenkään juttu. Between the Buried and Me yllätti aika iloisesti, ja Oranssi Pazuzu aiheutti sopivasti päivän wtf-momentin.
Rammstein oli kyllä jotain kovinta vähään aikaan. Soittivat paljon uuden levyn biisejä, ja vanhojakin sopivasti. Settilistaa en valitettavasti löydä mistään enkä muista enää. Pyrot olivat aivan mahtavat ja lavashow muutenkin.
Ajettiin sitten yöllä takaisin, ja kotona oltiin joskus viideltä. Onneksi oli vapaapäivä seuraavana päivänä, sai nukkua univelkojaan pois.

Odottelen jo innolla Tuska-festivaalia. Kolmen päivän liput on hankittu, ja pientä rekvisiittaa suunniteltu Bloodbathin keikalle. Tarkoitus olisi hieman repäistä kyseisen bändin aikana, mutta en kerro siitä enempää. Katsotaan jos saisi kuvia jälkeenpäin >: D
Tuskassa on niiin paljon kaikkea kivaa tänä vuonna että varmaan kuolen sinne. Tuskaisa meininki siis. Tsekatkaa täältä: http://www.tuska-festival.fi/

Jaah, ja sitten muita kuulumisia. Eipä elämässäni oikeastaan mitään kummempia tapahdu tällä hetkellä. Töitä on elokuuhun saakka, jonka jälkeen toivottavasti saisin sen opiskelupaikan Turusta.
Odottelen myöskin syyskuun sarjakuvafestivaaleja. Joku ihme sarjisinnostus taas päällä, ja on joitain suunnitelmia omankin projektini kanssa. Kivan motivoitunut fiilis siis.

Ja ettei tästä nyt ihan kuvaton päivitys tulisi, niin saatte ruman koiraluonnoksen jonka löysin photobucketistani:
 

Näkemisiin taas.